Zavázalová & Fišerová

Lvice doma proti Slovance

03.10.2023
Druhý zápas Chance ŽBL pro Hradecké Lvice se odehraje dnes 4. 10. 2023 v hale na Eliščině nábřeží. Soupeřem hradeckého týmu bude Slovanka Praha, pro kterou to bude první zápas letošní sezóny.

Na Lvice čeká druhý zápas Chance ŽBL a opět na domácí palubovce. Doufejme, že tým Petra Bálinta naváže na skvělé vítězství pro Žabinám a vyhraje i tento zápas.

I tým Slovanky prošel změnami v kádru hráček. Pojďme se na ně podívat. Nově ve žluto-fialovém dresu uvidíme zkušené rozehrávačky - Elišku Mircovou a Karolínu Malečkovou, které mají dlouholeté zkušenosti se ŽBL. Další posilou je mladá a nadějná Sára Lišková, která si svou premiérovou sezónu v ŽBL odbyla ve Strakonicích. Z KP Brno je novickou i Tereza Zítková, která svého času působila i v našem týmu a to především v mládežnických kategoriích. A v neposlední řadě i Alžběta Levínská - úspěšná reprezentantka ČR v 3x3, která strávila u Hradeckých Lvic posledních x sezón. Tým doplňují jak stálice ŽBL, tak i mladé reprezentantky.

Složení týmů předjímá velmi hezkou podívanou. Přijďte podpořit Lvice i ex-Lvice.

Předzápasový rozhovor s Pamčou Therese Effangovou:

‚‚Vzhledem k tomu, že je začátek sezóny a pro Slovanku to bude první zápas v letošním ročníku Chance ŽBL, je velmi těžké predikovat, co nás čeká a jak se bude utkání vyvíjet. Pokud si však zachováme bojovnost a nasazení, které nám pomohly vyhrát nad Žabinami, věřím, že připíšeme další výhru."


A co od zápasu očekává trenér Peter Bálint?

‚‚Slovanka ještě v letošním ročníku do hry nezasáhla, takže se bude jednat o její první utkání, do kterého předpokládám vstoupí s bojovností a odhodláním. Na tuto skutečnost musíme být nachystaní a utkání odehrát s maximální koncentrací a nasazením. Slovanka má ve svém kádru několik zkušených hráček - v čele s Mircovou, Mervínskou a Ondrouškovou. Levínská se také bude chtít určitě ukázat proti svým loňským spoluhráčkám. Takže nás čeká bojovné a zajímavé utkání."


Zápas začíná v 18:30 hod. Těšíme se na Vás.