Zavázalová & Fišerová

Dnes doma proti USK Praha

06.10.2023
Velmi těžké utkání čeká dnes naše Lvice a to proti USK Praha.

Zápas se odehraje tradičně v naší hale na Eliščině nábřeží a úvodní rozskok bude v 18:30 hod. Pro naše Lvice to nebude vůbec jednoduché utkání. Věříme, že budou bojovat do poslední vteřiny a předvedou fanouškům hezký basketbal.

Slova trenéra Petra Bálinta před utkáním s USK Praha:

‚‚Dnes nás čeká velmi těžké utkání. USK Praha je euroligový tým, který je plný nejen zahraničních hráček, ale i českých reprezentantek. Výškovou převahu mají na všech postech a pro náš mladý tým to bude především velká zkušenost. Doufám, že tyto zkušenosti využijeme jako přípravu na další utkání."


Pražský celek USK Praha má ve svých řadách spoustu zahraničních hráček a zároveň i mladých nadějných hráček - mezi novicky týmu patří reprezentantky mládežnických kategorií Mariana Přibylová a Karolína Petlanová, dále i česká reprezentační rozehrávačka Gabriela Andělová, která své dospívající roky strávila právě v dresu Hradeckých Lvic. Rovněž i další španělská hráčka k María Conde doplňuje soupisku USK a to Maite Cazorla. Dále Nayra Sabally pocházející z Německa a Ezi Magbegor z Austrálie.


Přejeme Lvicím hodně štěstí.