Zavázalová & Fišerová

Výsledky víkendových zápasů mládeže

08.10.2023
Týmy U19, U19B, U15, U13 vyhrály všechny své víkendové zápasy.

Přinášíme Vám přehled všech víkendových zápasů mládeže.

U19

Tým U19 si na domácí půdě připsal 2 výhry, když porazil celky USK Praha 63:57 a KP Brno 65:45. V sobotních zápase patřily mezi top skórující hráčky: Brožová A. 31 bodů, Kubínová N. 9 bodů, Leopoldová B. a Vlachová N. po 6 bodech. V nedělním zápase přebraly bodovou štafetu: Bernasová N. 16 bodů, Kubínová N. 9 bodů, Kameníková E. a Klapková N. po 7 bodech.

Hodnocení zápasů U19 Nikolou Kubínovou (č. 11)

‚‚V sobotu nás čekal těžký soupeř a to USK Praha, s kterým jsme hrály vyrovnaný zápas. V poslední čtvrtině jsme jim trošku odskočily bodově a vyhrály. Nebyl to moc dobrý zápas z naší strany, ale výhra se počítá. V neděli nás čekal zápas proti KP Brno, který byl oproti USK lehčím soupeřem a od začátku jsme si šly pro jasnou výhru."

Hodnocení zápasů U19 Natkou Vlachovou (č. 45):

‚‚Sobotní zápas proti USK Praha jsme bohužel neodehrály na domácí palubovce, ale na palubovce Vysoké nad Labem. Na hřiště jsme nebyly zvyklé, proto naše střely nebyly tolik úspěšné. Celé tři čtvrtiny jsme si nedokázaly vytvořit větší náskok. Ten přišel až ve 4. čtvrtině. Konec zápasu se již dohrával v klidu. Pro nás velice důležité vítězství. Nedělní zápas proti KP Brno byl trochu o něčem jiném. Od začátku zápau jsme dávaly soupeřkám najevo, kdo tu hraje na domácí palubovce. Do rotace se dostala celá lavička. V klidném tempu jsme si došly pro druhé víkendové vítězství. I přesto, že jsme dvakrát vyhrály, máme před sebou hodně tvrdé práce, aby naše hra byla podle našich představ."

Tým U19 B

I tým U19B dvakrát doma bodoval. V prvním zápase porazil Basket Valmez 71:64 a ve druhém 76:73 Fastav Zlín.

Hodnocení zápasů trenérkou Evou Horákovou:

‚‚Veliká pochvala pro všechny hráčky za podaný výkon a 2 zasloužená vítězství. Hráčky dobře plnily mé pokyny, které byly agresivní obrana a hra do rychlého protiútoku. V prvním utkání pro Valmezu jsme v některých situacích hrály zbrkle a nevážily jsme si míče, to hlavně v závěru utkání. Podařilo se nám i tak udržet 7-bodový náskok až do konce. Ve druhém zápase proti Zlínu jsme začaly velice dobře, jak v obraně, tak i v útoku a vypracovaly jsme si malý náskok, který jsme udržely po celý zápas. Hra proti soupeřově zóně pro nás byl trochu oříšek, ale i s tím jsme si poradily. V závěru byl jeden z rozhodujících momentů útočný doskok a proměněná trojka z levého rohu. V koncovce jsme udržely míč a nedovolily jsme soupeři dotáhnout náš 3-bodový náskok."

Tým U15

U15 hrály první zápasy venku a dva dny po sobě navštívil Prahu. V sobotu holky porazily Nusle 35:86 a v neděli zvítězily na Spartě 51:84.

Hodnocení zápasů trenérkou Katkou Zavázalovou:

‚‚Zápasy jsme odehrály v tempu. Jsem ráda, že se naše hra pomalými krůčky posouvá tam, kam směřujeme a na čem pracujeme. Holky si zaslouží velkou pochvalu. Ačkoliv nám v sestavě chyběly hráčky základní rotace, tak ostatní hráčky + hráčky z U14 za ně perfektně zaskočily. Zahrály si všechny hráčky a všechny se bodově zapsaly, což je skvělé."

Hodnocení zápasů hráčkou Emou Tomkovou (č. 6):

‚‚Zápasy se nám povedly až na některé pasáže hry. Dnes nám holky ze Sparty párkrát utekly do nepřipravené obrany. Přesto jsme si vítězství pohlídaly."


Tým U13

U13 si zahrály dvojzápas v Přelouči a v obou z nich byl úspěšnějším týmem. První zápas vyhrál o 34 bodů a to v poměru 40:74 a ve druhé rozdílem 20 bodů 45:65.

Tým U13 B

Dvojzápas v Nové Pace odehrál tým U13B. Jedna těsná výhra 3 body - 34:37 a jedna prohra 60:37.

Tým U11 B

Tým U11B dvakrát prohrál s týmem TJ Sokol Stěžery - 11:59 a 9:95. Ale určitě jim to přineslo spoustu cenných zkušeností do dalších zápasů.


Všem Lvicím děkujeme za předvedené výkony.