Zavázalová & Fišerová

Doma proti BLK Slavia Praha a soutěž pro diváky

12.10.2023
Hradecké Lvice čeká na domácí palubovce pravděpodobně velmi napínavé utkání. A napínavá bude určitě i soutěž pro diváky v poločasové přestávce.

Dosud neporažený tým BLK Slavia Praha přijede do Hradce Králové s chtíčem prodloužit svou neporazitelnost. Dle slov Pamči Effangové to určitě chce změnu a Lvice budou chtít doma urvat vítězství.

BLK Slavia porazila v 1. kole Chance ŽBL o jediný bod tým KP Tany Brno (73:72), ve 2. kole si připsala vítězství v Ostravě o 3 body (64:67) a ve 3. kole si doma poradila s Karou Trutnov (77:71) . Zůstává tak vedle celku USK Praha zatím neporaženým týmem.

I tým BLK Slavia prošel změnami v kádru. Hru jim nyní řídí reprezentační rozehrávačku z Ukrajiny - Daria Dubniuk (č. 9), společně s Eliškou Žílovou (č. 8). Na křídlech vedle velezkušené Kateřiny Suchanové (č. 11; býv. Elhotové) hrají velkou porci minut také Štěpánka Ježková (č. 12), Alžběta Seifrtová (č. 6) a křídelnice doplňují Kristýna Helebrantová (č. 33), Vendula Krausová (č. 1), Marie Žílová (č. 4) a Veronika Špeldová (č. 24), která u Hradeckých Lvic působila v mládežnických kategoriích. Pod košem vévodí zejména zkušená ŽBL hráčka Kateřina Rokošová (č. 23), vedle ní bývalá česká reprezentantka a taktéž Hradecká Lvice Alena Hanušová (č. 10), doplněné Natálií Lukáčkovou (č. 7) a srbskou posilou Marijanou Zukanovič (č. 14).

Jaký zápas očekává hlavní trenér Lvic Peter Bálint?

‚‚V pátek nás čeká těžké utkání proti dosud neporažené Slávii. Slavia letos poskládala velice zkušený tým s řadou reprezentantek a výbornou rozehrávačkou Dubniuk. Náš mladý tým se momentálně potýká s několika zraněními, ale určitě se budeme snažit podat co nejlepší výkon a popřát se o co nejlepší výsledek. V tom nás doufám podpoří i naši skvělí fanoušci."

Preview Jindřišky Hrubé (č. 8):

‚‚Zítra nás čeká zápas se Slavií, který bude určitě velice náročný. Mají nějaké nové hráčky a tuto sezónu ještě neprohráli. Věřím, že nastoupíme s velikou bojovností, nebudeme dělat zbytečné chyby a zápas vyhrajeme."



POLOČASOVÁ SOUTĚŽ PRO DIVÁKY

Jako zpestření tohoto utkání jsme si pro Vás připravily poločasovou soutěž. O průběhu soutěže Vás budeme informovat během utkání.


A navíc budou pro fanoušky připravená papírová tleskátka, která určitě ušetří nějaké síly a hlasivky našemu fanklubu. Společně vytvoříme skvělou atmosféru pro naše hráčky a pomůžeme jim urvat vítězství..

Přijďte včas!