Zavázalová & Fišerová

Společně pomáháme druhým - Charitativní akce v rámci utkání s Chomutovem

26.10.2023
V pondělí 30. 10. 2023 od 16:00 hodin sehrajeme na domácí palubovce duel s Levharticemi Chomutov. A nejen, že se jedná o televizní utkání, zároveň se můžete těšit na charitativní akci ve spolupráci s FNHK a další zajímavosti.

A teď hezky popořadě.

  • Televizní utkání - živě na ČT4 sport

Utkání s Levharticemi Chomutov se dostal do programu České televize a přímý přenos z haly TJ Sokol bude začínat přesně v 15:50 hod. Česká televize si toto utkání nevybrala náhodou - bude to velice zajímavý a napínavý duel, jelikož se proti sobě postaví týmy, které se v poslední sezóně rvaly právě o bronzové medaile. Takovou podívanou si určitě nemůžete nechat ujít na vlastní oči. Určitě dorazte fandit a podpořit naše Lvice.

  • Charitativní akce

Ve spolupráci s Fakultní nemocnicí Hradec Králové proběhne sbírka a veškeré vybrané finance půjdou na polohovací a rehabilitační pomůcky na dětské oddělení Ortopedické kliniky FNHK. Nikdy nevíme, kdy se taková pomůcka může hodit i nám. Ambasadorem této akce klubový lékař MUDr. Jakub Hrunka, kterého můžete vidět téměř na každém domácím zápase. Šek s finální vybranou částkou bude slavnostně předán po skončení utkání. Sdílejte tuto akci s přáteli, rodinou a společně pomozme Ortopedické klinice FNHK. Této sbírce přispěje i každá hráčka z A týmu žen, tak je v tom nenechte. Každá koruna se počítá.

Více informací o sbírce: Lvice pomáhají druhým

Jak můžete přispět i Vy?

  • dobrovolné vstupné při vstupu na utkání
    • za každý příspěvek obdržíte malý certifikát jako pozornost;
    • při příspěvku vyšším než 300,- Kč obdržíte volnou vstupenku na domácí utkání Lvic základní části dle vlastního výběru
  • online platba přes QR kód

  • Poločasová soutěž

I tentokrát se můžete těšit na poločasovou soutěž. Výběr soutěžících proběhne po skončení 1. čtvrtiny, tradičně vhozením míčků do publika. Samotná soutěž je vhodná pro malé i velké, proběhne o poločasové přestávce na palubovce, tak nikam neutečte. Na výherce samozřejmě čeká výhra a jenom jedna tajná informace - nebude se střílet na koš:-)

  • Popcorn stánek

Dále se můžete těšit na netradiční občerstvení a to POPCORN. Bude umístěn v okolí recepce TJ Sokol, ale určitě ho najdete i podle vůně. Přijďte si užít utkání s popcornem v ruce.

Přijďte si užít nejen krásné odpoledne, zajímavý duel...ale zároveň přispět na dobrou věc. Jsme v tom společně. Každá koruna se počítá.

Budeme se na Vás těšit.