Zavázalová & Fišerová

Nezapomeňte dnes již od 16 hod

30.10.2023
Dnešní zápas spojený s charitativní akcí odstartuje v 16:00 hod pod dohledem kamer ČT sport.

Již dnes vypukne na Sokole velká akce. Ale pozor, už od 16:00 hodin. Televizní utkání Chance ŽBL s Levharticemi Chomutov. Můžete se těšit nejen na Charitativní akci pro dětskou Ortopedickou kliniku Hradec Králové, ale také na netradiční občerstvení v podobě Popcorn stánku a poločasovou soutěž pro fanoušky.

Sbírka bude ukončena na konci 3. čtvrtiny a po utkání bude slavnostně předám šek panu MUDr. Jakubovi Hrunkovi - klubovému lékaři, který působí právě na Ortopedické klinice FNHK.

A jak se můžete to sbírky zapojit?

    • Přispět můžete v hotovosti na místě: DOBROVOLNÉ VSTUPNÉ na utkání
    • Přes online platbou se můžete zapojit do sbírky už nyní - stačí otevřít tento odkaz a připojit se k dalším dárcům: Lvice pomáhají druhým
    • Případně stačí jen naskenovat tento QR kód:


A jaký soupeř nás dneska čeká? Levhartice Chomutov.

Všechny zápasy s Levharticemi mají náboj. Oba celky hrají rychlý agresivní basketbal a to slibuje skvělou podívanou pro každého fanouška. Chomutov tuto sezónu také bojuje v druhé nejvyšší evropské soutěži žen - Eurocupu.

Tým pod taktovkou zkušené rozehrávačky Katky Bartoňové, kterou doplňují aktuální české reprezentantky ať už pětkového basketbalu, tak basketbalu 3 x 3. Tým má ve svých řadách rovněž spoustu mládežnických nadějí. Mezi zahraniční hvězdy patří hlavně Najai Pollard, které v letošní sezóně pomáhá i další zahraniční hráčka Yemiyah Morris. Mezi české nejzvučnější jména patří: Satoranská, Kadlecová, Rylichová. Tento tým Lvice velmi dobře znají z bojů o bronzové medaile z minulé sezóny.

Takovou událost si prostě nemůžete nechat ujít ani Vy.

Přijďte včas, budeme se na Vás těšit.