Redakce

Kadetky stříbrné v Trutnově

26.09.2022
Kadetky se tento víkend zúčastnily tradičního turnaje v Trutnově, který jim posloužil jako herní příprava před startem extraligy. Finálová prohra s Basketem Ostrava nemohla zabránit pozitivnímu dojmu z turnajového klání, kde se Lvice zejména v útoku prezentovaly rychlou a nápaditou hrou.

První zápas jsme odehrály již ve čtvrtek s domácím Trutnovem. Od začátku bylo vedení plně v našich rukách a holky postupně navyšovaly vedení až na finální skóre 78:49.

Sobotní zápas v ranních hodinách proti Tygrům z Prahy byl skvělým budíčkem a soupeře jsme jasně přehrály 85:63. Hned o další hodinu a půl později nás čekala Sparta Praha, kdy holky skvělým týmovým výkonem předvedly krásné spolupráce a Spartu převálcovaly 95:39.

Nedělní finálová účast připravila holkám velice kvalitní utkání proti Basketu Ostrava. Od začátku měl náš soupeř zápas po kontrolou a my musely dotahovat manko téměř 20 bodů. Ačkoliv jsme nakonec prohrály rozdílem 10ti bodů, je nutné holky pochválit za bojovnost až do posledního písknutí rozhodčího. Tento zápas byl velikým přínosem pro naši další práci.

Na turnaji si zahrály všechny hráčky z lavičky. Julie Bezdíčková byla v All-star turnaje a nejlepší hráčkou týmu byla Míša Zárubová.