KZ

Lvice prohrály s Čajkami 67:50

26.01.2024
Zápas dvou poločasů sehrály Hradecké Lvice proti domácím Čajkám ve Federálním poháru 2024.

Lvice se prohrou 67:50 proti eurocupovým Piešťanským Čajkám bohužel nekvalifikovali do semifinále Federálního poháru 2024 a čekají je zápasy o umístění.

Na soupeře zítřejšího zápasu momentálně čekají a bude jím poražený tým ze zápasu KP TANY Brno - Slávia Bánská Bystrica, které začalo v 19:30 hod. Tento zápas můžete nyní sledovat na webu TVcom.cz.

Nejlepší střelkyně našeho týmu: Pamča Effangová (14 bodů), Táňa Havrylchyk (9 bodů), Lotty Velichová a Kačka Zeithammerová (po 7 bodech), Brožová Anna (6 bodů).

Hodnocení Petra Bálinta (hlavního trenéra):

‚‚Byl to zápas dvou poločasů. V prvním poločase byly jasně lepší domácí hráčky, přehrávaly nás, byly agresivní v obraně, v útoku si dobře posouvaly míč a proměňovaly střely. V druhém poločase se to změnilo. Hráli jsme tak, jak jsme měli hrát od začátku. Zvedli jsme se a byli jsme konečně vyrovnaným soupeřem pro Piešťany. Jsem rád, že naše mladé hráčky se byly schopné vyrovnat síle a zkušenostem domácího celku."

Hodnocení Pamči Effangové (#32):

‚‚V první řadě gratuluji týmu Čajek k vítězství. Od začátku zápasu na nás vlétly a než jsme se stačily oklepat, tak byl poločas...což nás stálo výhru. Druhý poločas byl z našeho pohledu a z pohledu trenéra daleko lepší. Bylo to jako noc a den. A my musíme hrát hrát celých 40 minut, pokud se chceme vyrovnat takovým soupeřům jako jsou Čajky. Takže pro nás velká škola a příště to bude lepší."

Lvice svůj zítřejší zápas sehrají ve 14:30 hod a bude taktéž online na TVcom.cz.

Více fotografií naleznete ve Fanzóně.