KZ

V úterý Lvice nastoupí doma proti KP Brno

09.02.2024
Již v úterý 13. 2. v 18:30 hod se Lvice opět představí na domácí palubovce. Soupeřem bude tentokrát KP TANY Brno.

Zatímco v rámci Chance ŽBL Lvice poslední vzájemné utkání prohrály 80:77 v Brně, po dlouhé trojkové střela Galíčkové. Na Federálním poháru v Piešťanech jim Lvice oplatily stejnou mincí a vyhrály o 4 body 73:69.

KP TANY Brno si aktuálně drží 2. místo v Chance ŽBL, ale se stejnou bilancí jako Slavia Praha a možná i Žabiny Brno, které mají zápas k dobru. Lvice se dělí o 5. - 6. místo s Levharticemi Chomutov s 22 body, které Lvice porazily v posledním zápase 69:85.

Zápas se hraje netradičně v úterý 13. 2. 2024 a začíná v 18:30 hod. Fanoušky čeká velká bitva, ve které Lvice budou doma chtít určitě bodovat.

KP TANY Brno


Tým trenérky M. Krämer má velmi vysoké ambice co se týče dosažení výsledků a odpovídá tomu i jejich postavení v tabulce Chance ŽBL. Lvice však proti nim umí hrát a v úterý bude rozhodovat aktuální forma a méně chyb. Doufejme, že Lvice využijí domácího prostředí.

Rozehrávku KP řídí ex lvice Karolína Šotolová společně s Dominikou Hynkovou. Zkušenost na straně KP TANY Brno drží v rukou Eva Kopecká s Michaelou Vondráčkovou. Mladé a nadějné hráčky jako Kateřina Galíčková, Petra Malíková a Anežka Kopecká patří už nyní k oporám svého týmu. Soupisku doplňují Tereza Pogányová, Lucie Svatoňová, Tereza Trávníčková a Ludmila Dudáčková. Jedinou cizinkou v týmu je Natalie Marie Kucowski s americkým pasem.

Přijďte Lvice podpořit do haly na Eliščině nábřeží a pomozte jim znovu porazit KP TANY Brno. Čeká Vás velmi atraktivní utkání.