KZ

Lvice doma prohrály s KP 64:85

13.02.2024
V rámci 16. kola Chance ŽBL se Hradecké Lvice utkaly doma s týmem KP TANY Brno a po nepovedeném výkonu prohrály 64:85.

Dneska se to Lvicím bohužel nepovedlo. Chyb bylo mnoho a úspěšnost střelby nízká. Velmi útočně rychlé utkání plné soubojů předvedly oba týmy. Avšak Lvice na úvod inkasovaly hned 3 trojky po sobě a prohrávaly zápas už od začátku. Dotáhnout se na soupeře se během utkání nepovedlo, rozdíl činil až 30 bodů a Brno jenom kontrolovalo skóre. V poslední čtvrtině si Lvice zlepšily úspěšnost střelby a upravily skóre na rozdíl 21 bodů.

Dvouciferně bodové hráčky: Pamča Effangová 19 b. a Lotty Velichová 10 b.

Klára Vojtíková (kapitánka týmu):

‚‚Dneska nefungovala týmová hra, ani v útoku ani v obraně. Nepůjčovaly jsme si míč, v obraně nebyl tlak na míč. V obraně jsme si nevypomáhaly. To co nám fungovalo v Chomutově, tak dneska nefungovalo."

Peter Bálint (hlavní trenér):

‚‚Gratuluji soupeři k vítězství. Skutečně dneska hráli velmi dobře a kolektivně. Což se nedá říct o naší hře, protože jsme už od začátku do zápasu nedali nedostatečnou energii, dělali jsme spoustu chyb a to se odráželo i v úspěšnosti střelby. Po 3. čtvrtině jsme měli úspěšnost 20%, což je tristní. Nakonec poslední čtvrtina to trošku vylepšila. Ale nedůslednost v obraně...těch chyb bylo strašně moc a Brno dneska chtělo vyhrát víc než my, takže si odváží zaslouženě vítězství."


Věříme, že se Lvice z této prohry rychle oklepou a již příští domácí zápas potěší své fanoušky výhrou.