KZ

V neděli do Ostravy

15.02.2024
V rámci 17. kole Chance ŽBL zavítají Hradecké Lvice na palubovku SBŠ Ostrava. Utkání se odehraje v neděli 18.2. od 18:00 hod.

Oba celky ve svých posledních zápasech prohrály. Zatímco Lvice na domácí palubovce podlehly KP Brnu 64:85. Hned den poté utrpěla i SBŠ Ostrava prohru a to v Trutnově 73:60. Při aktuálním pohledu na tabulku Chance ŽBL 2023/2024 drží Lvice tradičně 6. místo s bilancí 7 výher a 9 porážek. Ostrava je momentálně na 9. místě s bilancí 3 výhry a 12 porážek.

Lvice se naposledy potkaly s Ostravou v domácím utkání za začátku prosince a vyhrály 85:77. Bylo to velmi napínavé a tvrdé utkání. Stejné utkání očekáváme i v neděli. Ostrava se aktuálně pere o lepší umístění v tabulce s Karou Trutnov a DSK Basketball Brandýs a ačkoliv mají k dobru ještě jeden zápas, tak s výhodou domácího prostředí budou chtít Lvice porazit.

Tým SBŠ Ostrava se opírá především o střelkyni Adélu Smutnou, Terezu Halátkovou a Indii Lee Pegan. Rozehru řídí Tereza Motyčáková a Natálie Rašková. Další bodové hráčky - Eliška Kubíčková, Kateřina Káňová, Elina Selcová a Michaela Vacková.


Lvice si po domácím zaváhání pojedou do Ostravy pro výhru, ale nečeká je jednoduchý úkol.

Zápas můžete sledovat online - v neděli 18. 2. v 18:00 na TVcom.cz