KZ

Prohra Lvic na USK 95:48

02.04.2024
Lvice v semifinále Chance ŽBL prohrály první zápas na USK 95:48.

Lvice dnes odstartovaly semifinálovou sérii s USK Praha, která odstartovala ani ne 2 dny po konci play off se Slávií. Pro Lvice je to tak velký skok do další série. Dostaly příležitost zejména mladé hráčky a hráčky se zdravotními problémy dostaly volno (Čuperková, Vojtíková, Pokorná).

Po první nevydařeném poločase, kde chyběla bojovnost i agresivita, se hra ve druhém poločase zlepšila. Pro mladé Lvice to jsou velmi cenné zkušenosti.

Nejlepší střelkyně Lvic: Lotty Velichová (#6) 15 bodů, Pamča Effangová (#32) 14 bodů, Naty Vlčková (#8) 10 bodů

Hodnocení zápasu:

Miroslav Volejník (hlavní trenér):

‚‚My jsme trošku emočně vyždímaní po té sérii se Slávií. Dneska to bylo vidět. Chybělo nám nasazení. Rozhodli jsme se, že tuhle sérii si zase zahrajou a rozehrajou se holky, které tu minulou sérii nehrály. Výsledek dopadl tak, jak dopadl. Mě tam mrzelo hlavně to nasazení v prvním poločas. Ve druhém už se to trošku zlepšilo. I naše pivotky měly velké zdravotní problémy, takže my to opravdu bereme jako přípravu na další sérii."

Andul Brožová (#4):

‚‚Nehrálo hodně starších a zkušenějších hráček, takže jsme dostaly příležitost my mladé a za to jsme moc rády. První poločas byl příšerný, USK nám dávalo samostatné nájezdy...my jsme neměly energii, ani správný přístup k zápasu. Ve druhém poločase jsme začaly více bojovat a už to bylo lepší."

Další utkání odehrají Lvice v domácím prostředí ve čtvrtek 4. 4. od 17 hodin.

Přijďte podpořit a fandit Lvicím ke statečnému boji.