Redakce

Reprezentační výběry mají velké zastoupení hradeckých lvic

14.11.2022
Hráčky i trenéři napříč jednotlivými kategoriemi jsou v současné době na reprezentačních srazech v plné přípravě na nadcházející přípravná utkání.

Seniorská reprezentace se v současné době připravuje na utkání kvalifikace na ME 2023, které proběhne 24. listopadu v Nizozemsku. V týmu, který vede hradecká trenérka Romana Ptáčková jsou i Pamela Effangová, debut v seniorské reprezentace si užije rozehrávačka Kateřina Zeithammerová.

Od čtvrtka 24.11. do neděle 27.11. proběhne reprezentační kemp kategorie U20 v Klatovech. Součástí přípravy bude i zápas proti slovenské reprezentaci. Z Hradce na tento sraz vyrazí Charlotte Velichová.

Ve stejný termín se v Klatovech budou připravovat i reprezentantky kategorie U18. Na srazu nebudou chybět hráčky Anna Brožová a Barbora Leopoldová. Asistenty týmu jsou nově hradečtí trenéři Ondřej Matýs a Kateřina Zavázalová. Na programu budou i přátelská utkání proti Německu.

Klatovy budou hostit i výběr kategorie U17. Z Hradeckého týmu dostala pozvánku Julie Bezdíčková.

Celkem 5 hradeckých hráček kategorie U16 vyráží na kemp pro ročník 2007. Bude se jednat pro závěrečný sraz, v předchozích měsících proběhly kempy pro českou i moravskou část. Příprava bude vrcholit přes Vánoce, kdy je na programu turnaj olympijských nadějí. Z Hradce jsou nominované Sandra Horáková, Ema Kameníková, Nikola Kubínová, Michaela Zárubová a Pavlína Paurová.

Ve stejném místě, jako U16 se bude účastnit z jednoho ze závěrečných campů před tradičním turnajem ve Francii i reprezentace U15. Lvice budou reprezentovat Tatiana Dittrichová, Klára Žižková.